در ماه مبارک رمضان یکی از متداول ترین شرینی های سنتی کنگان رنگینک است که معمولا" درون سفره هر کنگونی وجود دارد.
آموزش در ادمه مطلب....
موادلازم:
خرمای سیاه یا رطب 1=کیلو
آرد گندم =1کیلو
روغن=50گرم
گردو 1=پیمانه
دارچین 1=قاشق غذاخوری
پودر قند =نصف پیمانه
طرز تهیه:
آرد گندم را در ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم می گذاریم تا آرد به رنگ شکلات در آید روغن را به آن اضافه می کنیم
هسته خرما را جدا می کنیم. دو یا یک و نیم حبه خرما را به هم می چسبانیم ،وسط آن را یک چهارم گردو می گذاریم می پیچیم و به صورت بیضی در می آوریم.
آرد گندم را در ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم می گذاریم تا آرد به رنگ شکلات در آید روغن را به آن اضافه می کنیمبعد لقمه های درست شده را در کنار هم و به شکل زیبایی در ظرف مناسبی می چینیم تا ظرف پر و خرما ها تمام شود، از آرد و رغن روی خرما ها می ریزیم سپس پودر قند و دارچین روی آن می پاشیم
میگم اگه یه غیر کنگونی نگاه کنه ُ
فکر می کنه کیک خامه ایه با پودر کاکائویی
واسه همین گفتم رنگینک همراه با آموزش
با تشکر
سلام دوست عزیز /تصاویر بسیار زیبا بود
وایییییییییییییی ولم آب افتاد
رنگینک با گردو :))
Hi
the ranginak with khorma bedard nemikhore
it should bilt with retabbbbbb ta befahmi ranginak yani che
Bye