عشق کنگان (کنگون)

این وبلاگ جهت معرفی شهرستان کنگان "قطب انرژی کشور" به شما دوستان ساخته شده است *امیدوارم لحظات خوبی در این وبلاگ سپری کنید*

عشق کنگان (کنگون)

این وبلاگ جهت معرفی شهرستان کنگان "قطب انرژی کشور" به شما دوستان ساخته شده است *امیدوارم لحظات خوبی در این وبلاگ سپری کنید*

معرفی وآموزش غذای سنتی کنگان

در ماه مبارک رمضان یکی از متداول ترین شرینی های سنتی کنگان رنگینک است که معمولا" درون سفره هر کنگونی وجود دارد.  

 

                              

 

 

آموزش در ادمه مطلب....

 

 

 

موادلازم:
خرمای سیاه یا رطب 1=کیلو
آرد گندم =1کیلو
روغن=50گرم
گردو 1=پیمانه
دارچین 1=قاشق غذاخوری
پودر قند =نصف پیمانه
طرز تهیه:
آرد گندم را در ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم می گذاریم تا آرد به رنگ شکلات در آید روغن را به آن اضافه می کنیم
هسته خرما را جدا می کنیم. دو یا یک و نیم حبه خرما را به هم می چسبانیم ،وسط آن را یک چهارم گردو می گذاریم می پیچیم و به صورت بیضی در می آوریم.
آرد گندم را در ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم می گذاریم تا آرد به رنگ شکلات در آید روغن را به آن اضافه می کنیمبعد لقمه های درست شده را در کنار هم و به شکل زیبایی در ظرف مناسبی می چینیم تا ظرف پر و خرما ها تمام شود، از آرد و رغن روی خرما ها می ریزیم سپس پودر قند و دارچین روی آن می پاشیم

نظرات 4 + ارسال نظر
مدرسه علوم کنگان یکشنبه 16 مرداد 1390 ساعت 18:51 http://kangan.jbg.ir

میگم اگه یه غیر کنگونی نگاه کنه ُ
فکر می کنه کیک خامه ایه با پودر کاکائویی

واسه همین گفتم رنگینک همراه با آموزش
با تشکر

ساحل یکشنبه 16 مرداد 1390 ساعت 21:28 http://goha_vojod.blogfa.com

سلام دوست عزیز /تصاویر بسیار زیبا بود

احمد دوشنبه 17 مرداد 1390 ساعت 15:52 http://kangansms.blogfa.com

وایییییییییییییی ولم آب افتاد
رنگینک با گردو :))

شهر مو کنگون دوشنبه 17 مرداد 1390 ساعت 17:49 http://kangon.blogfa.com

Hi
the ranginak with khorma bedard nemikhore
it should bilt with retabbbbbb ta befahmi ranginak yani che
Bye

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد